Parasport Cirkel

Pandemi information: Start igen 1/5 men observera den nya tiden 12.15.13.30. Föranmälan krävs till Amanda pga begränsat antal platser. Just nu 15st inklusive medföljande träningskompis/ledsagare. Anmälan öppnar lördagen veckan före aktuellt pass, kl 11. Avbokning senast fredagen innan, kl 17. Extra viktigt att tvätta/sprita dina händer före träningen och efter. Samt torka av din egna utrustning. Vi kommer arbeta i stationer där du är kvar på samma plats hela tiden.  

I samarbete med IKSU erbjuder vi Cirkelträning för dig med funktionsnedsättning på deras anläggning Sport i Lokalen Rom. Vi tränar på lördagar mellan kl. 13.30-14.45. Träningen har sin grund i stationer där vi använder oss av olika redskap så som gummiband, vikter, rep, boxningshandskar mm. Utöver detta anpassas övningar efter de olika deltagarna då alla har olika förutsättningar.

Du som har assistans eller ledsagare tar givetvis med personen hit. Har du inte det får du gärna ta med en träningskompis kostnadsfritt då en del övningar kräver två personer. Kostnad för dig som tränar är medlemskap i föreningen. Första gången är alltid gratis.

Anmälan och frågor skickas till Amanda Stendahl

Bli medlem!

Har du funktionsnedsättning och tycker att våra idrotter skulle vara något för dig?

Varmt välkommen att ansöka om medlemskap. För närvarande ligger medlemsavgiften på 350 kr/år och familjeavgiften på 400 kr/år.

Kontakta mig, jag vill bli medlem i Umeå Parasport!